Lars Christiansen

Lars Christiansen

Foredrag

Tirsdag den 16. maj 2017 kl. 19:00 – 21:00 (dørene åbnes kl. 18:15)

NÅR SANDHEDEN SKAL FREM

  • Foredraget tager udgangspunkt i Lars Christiansens bog ”Når sandheden skal frem”. I et åbent og ærligt foredrag med samme titel, fortæller Lars Christiansen om de sejre og nederlag hans liv har budt på.
  • Lars´ rekordliste som håndboldspiller er lang. På trods af enorm succes, har Lars alligevel kæmpet med angst og stress. I foredraget går han helt tæt på den angst han fik i slutningen af sin aktive karriere. Han fortæller om årsagen, og om hvordan han efterfølgende har rejst sig igen. På trods at et seriøst indhold, hvor deltagerne kommer helt tæt på, så opleves foredraget som positivt, fordi Lars i sine historier har masser af sjove og inspirerende anekdoter.

BILLETPRIS: 220,- kr.

Billetsalg sker via www.billetsalg.dk