emil-ericsen2-2

Foredrag af Emil Erichsen

Tirsdag den 17. januar kl. 19:00 i Gesten Fritidscenter (dørene åbnes kl. 18:15)

Nu har du chancen for at købe årets JULEGAVE. Vi præsenterer et spændende foredrag med Emil Erichsen skipperen på Havana den 17. Januar kl. 19:00 i Gesten fritidscenter.
Prisen vil være 175 kr. pr. stk.
Billetter er nu sat til salg hos
– Min Købmand Gesten
– Bog & Ide Vejen

For mere information om billetter kontakt
Formand@gesten-fritidscenter.dk

Skipper på Havana
Emil Erichsen er den fødte sejler. Som 11-årig overtog han selv rorpinden i sin første Optimistjolle. Siden blev det til masser af kapsejlads i Europajolle og på landsholdet i Laserjolle. Efter gymnasiet uddannede Emil sig til dykkerinstruktør og arbejdede på en dykkerskole på Bali. Hjemme igen tog han job som sejlinstruktør og som produktionsassistent på blandt andet TV-programmet X-Factor. I sommeren 2013 kastede han sammen med sin lillebror Theis fortøjningerne for at tage ud på en 3 år lang jordomsejling. Det er blevet til de meget populære tv-programmer på TV2 “Kurs mod fjerne kyster”, der følger drengenes tur ud i den store verden med alt hvad dertil hører af udfordringer og eventyr.
Passionen for at sejle går igen hos familien. Ligesom Emils far Mikkel Beha Erichsen selv voksede op på Nordkaperen, med sin far, Troels Kløvedal, har Emil og lillebroren Theis arvet glæden ved sejlads fra deres forældre.