Kategoriarkiv: Stævner/Arrangementer

Lars Christiansen

Lars Christiansen

Foredrag

Tirsdag den 16. maj 2017 kl. 19:00 – 21:00 (dørene åbnes kl. 18:15)

NÅR SANDHEDEN SKAL FREM

  • Foredraget tager udgangspunkt i Lars Christiansens bog ”Når sandheden skal frem”. I et åbent og ærligt foredrag med samme titel, fortæller Lars Christiansen om de sejre og nederlag hans liv har budt på.
  • Lars´ rekordliste som håndboldspiller er lang. På trods af enorm succes, har Lars alligevel kæmpet med angst og stress. I foredraget går han helt tæt på den angst han fik i slutningen af sin aktive karriere. Han fortæller om årsagen, og om hvordan han efterfølgende har rejst sig igen. På trods at et seriøst indhold, hvor deltagerne kommer helt tæt på, så opleves foredraget som positivt, fordi Lars i sine historier har masser af sjove og inspirerende anekdoter.

BILLETPRIS: 220,- kr.

Billetsalg sker via www.billetsalg.dk

Forårsmarked

GESTEN FORÅRSMARKED

22. april 2017, klokken 10-16

BOOK DIN STAND NU!

STANDPRIS: 125,-

Standen måler 2×2 meter og prisen er inkl. ét  bord (180 cm. X 80 cm.) og to stole.
Vi er glade for vores hal, og vil gerne passe på den. Derfor må man af hensyn til halgulvet ikke selv medtage borde og stole.
Der er mulighed for at tilkøbe ekstra borde og stole.

Vi åbner hallen klokken 8, så der er to timer til at stille op inden markedet åbner. Markedet åbnes for besøgende klokken 10.
Der kan købes rundstykker og kaffe i hallen fra klokken 8.

Der er 100 stande, og disse sælges efter først til mølle princippet.
Ønsker du mere end en stand er det vigtigt at de købes samtidigt, ellers kan vi ikke garantere at de er placeret ved siden af hinanden.

Gesten forårsmarked afholdes i Gesten Fritidscenter, Bækkevej 9A, 6621 Gesten.
Der er fri entré til markedet.

Booking skal ske via: booking@gesten-fritidscenter.dk
emil-ericsen2-2

Foredrag af Emil Erichsen

Tirsdag den 17. januar kl. 19:00 i Gesten Fritidscenter (dørene åbnes kl. 18:15)

Nu har du chancen for at købe årets JULEGAVE. Vi præsenterer et spændende foredrag med Emil Erichsen skipperen på Havana den 17. Januar kl. 19:00 i Gesten fritidscenter.
Prisen vil være 175 kr. pr. stk.
Billetter er nu sat til salg hos
– Min Købmand Gesten
– Bog & Ide Vejen

For mere information om billetter kontakt
Formand@gesten-fritidscenter.dk

Skipper på Havana
Emil Erichsen er den fødte sejler. Som 11-årig overtog han selv rorpinden i sin første Optimistjolle. Siden blev det til masser af kapsejlads i Europajolle og på landsholdet i Laserjolle. Efter gymnasiet uddannede Emil sig til dykkerinstruktør og arbejdede på en dykkerskole på Bali. Hjemme igen tog han job som sejlinstruktør og som produktionsassistent på blandt andet TV-programmet X-Factor. I sommeren 2013 kastede han sammen med sin lillebror Theis fortøjningerne for at tage ud på en 3 år lang jordomsejling. Det er blevet til de meget populære tv-programmer på TV2 “Kurs mod fjerne kyster”, der følger drengenes tur ud i den store verden med alt hvad dertil hører af udfordringer og eventyr.
Passionen for at sejle går igen hos familien. Ligesom Emils far Mikkel Beha Erichsen selv voksede op på Nordkaperen, med sin far, Troels Kløvedal, har Emil og lillebroren Theis arvet glæden ved sejlads fra deres forældre.